Lidt om mig

Lidt om mig

Mit navn er Art Daugaard, jeg er oprindeligt uddannet pædagog, og har arbejdet mange forskellige steder indenfor dette område i snart 20 år.

I starten af 2012 tog jeg en uddannelse som Hypnotisør og Hypnoseterapeut ved Rene Frederiksen som ejer og driver HypnoCollege ( link) i Aalborg, og har siden arbejdet med hypnose og hypnoseterapi ved siden af arbejdet som pædagog. Jeg havde i mange år været interesseret i at lære om hypnose, og var til en informationsdag, hvor Rene Frederiksen fortalte om hypnose. Vi fik også mulighed for at lave en let hypnose på hinanden, hvis man havde lyst til at være med. Jeg fik god respons på det jeg lavede, og så var der inden tvivl mere for mig, jeg skulle lære om, og arbejde med hypnose.

Min udannelse som pædagog, gjorde mig også i stand til hurtigt at opfange og forstå mange af de ting, vi skulle lære om den menneskelige psyke og hvordan den virker. Det havde jeg jo allerede lært meget om, både i teori og praksis via mit arbejde som pædagog.

Jeg har haft den oplevelse, at mit arbejde som pædagog er blevet meget bedre. siden jeg fik viden om hypnose, og hvordan det er vigtigt at bruge de helt rigtige ord, når man arbejder med mennesker. De to uddannelser supplerer hinanden rigtigt godt, og jeg bruger erfaringer fra begge dele til at blive bedre til alt hvad jeg gør.

Den uddannelse som HypnoCollege udbyder, er godkendt og certificeret af NGH, som der står mere om, under et andet punkt på denne side. Jeg har siden jeg blev færdig som hypnoseterapeut været medlem af NGH og deltaget jævnligt i møder med mine kolleger, hvor vi snakker om nye metoder, som det kunne være spændende at lære mere om, så vi hele tiden udvikler vores faglighed.